Leverandører

Vi har en rekke leverandører som gir deg stor valgfrihet i kvalitetsprodukter. Ta en titt gjennom listen for å se hvilke vi samarbeider med og hva de tilbyr gjennom våre forhandlere.

Abra Beslag er en lagerførende norsk grossist innen låser, hengsler, dørvridere, dørpumper, dørautomatikk, skruer og beslag til vindu/dør/skyvedør. Abra filer også nøkler og kan tilby låssystem.

Les mer om Abra sin produkter på deres nettside

Med BoMann® sine mange fyllinger kan du kombinere og designe dørene så de passer ditt hjemmemiljø. Alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe. Sikkerhetsfolie på speil, glass og garanti. Du kan bestille din drømmegarderobe etter egne mål hos oss. BoMann® har korte leveringstider og konkurransedyktige priser.

Les mer om BoMann sin produkter på deres nettside

Bygg 1 legger stor vekt på rask leveringstid og god service til sine kunder. De fleste varene har de på lager og de kan som regel levere innen et par dager. De har en egen fabrikk som produserer formpressa innerdører og karmer.  I tillegg samarbeider de med produsenter med lang erfaring innen produksjon av dører og andre byggevarer.

Les mer om Bygg 1 sin produkter på deres nettside

Dørfabrikken Vatnestrøm har levert dører til flere prestisjeprosjekter i Norge – både innenfor rehabilitering og til nye byggeprosjekter. Deres produksjonslinje er fleksibel og tilpasset for å imøtekomme dine spesielle ønsker og behov.

Vatnestrøm Trevarefabrikk har et av landets mest moderne overflate-behandlingsanlegg. Alle deres ferdigbehandlede produkter får en fire-trinns behandling som sikrer en jevn og god kvalitet.

Les mer om Dørfabrikken Vatnestrøm sin produkter på deres nettside

Gilje-konsernet er bygd på solid, norsk snekkertradisjon som møter fremtiden gjennom dyktige medarbeidere, moderne produksjonsmetoder og en oppdatert maskinpark.

Individuell tilpasning og punktlig levering er to av våre fremste styrker. Vi ønsker nemlig at både kunder og samarbeidspartnere skal erfare at Gilje leverer solid kvalitet i alle ledd, hele veien.

Les mer om Gilje sin produkter på deres nettside

Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker. Deres freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år. Harmonie har sin produksjon av dører i Sverige, hos en av Sveriges største dørfabrikker.

Les mer om Harmonie sin produkter på deres nettside

Hörmann-gruppen er Europas ledende tilbyder av bygningskomponenter som porter, dører, karmer og portåpnere. Siden oppstarten i 1935 har de produsert over 15 millioner porter og levert dem i hele verden. Hörmann-portene leveres i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden NS-EN 12604, med fingerklem-sikring, sideinngrepssikring, fallsikring og andre sikkerhetsinnretninger uten tillegg i pris. Alle Hörmann-portene kan selvsagt utstyres med portåpner.

Les mer om Hörmann sin produkter på deres nettside

Hægeland Trevarefabrikk er en bedrift med lang tradisjon: Den ble startet av Arne Aasen i 1950. Bedriften het de første årene Hægeland Trappefabrikk, men skiftet snart til Hægeland Trevarefabrikk. I 1976 ble bedriften aksjeselskap, og driften gikk over til hans to sønner, Yngvar og Rune. I dag er det de som driver bedriften, og tredje generasjon er også representert. I dag er det meste av verktøy og utstyr fra 1950 borte, og erstattet med nytt og moderne utstyr som gjør oss i stand til å produsere dører i alle utførelser for våre kunder.

Les mer om Hægeland trevare sin produkter på deres nettside

Jomna produserer dører etter kundens ønsker, både ytterdører og innerdører i mange varianter. De produserer spesialdører med design og størrelse etter ditt behov, også halvannenfløyet og tofløyet dør, sidefelt, overfelt m.m.

Les mer om Jømna Brug sin produkter på deres nettside

40 års erfaring med produksjon av innvendige fyllingsdører har gitt Kloppen Trevare erfaring om at detaljer som hengsler, oppbygging av dørblad o.l. er helt avgjørende for at en dør skal fungere godt i mange år.

Etter alle disse årene har vi fortsatt kompetansen i bedriften.

Les mer om Kloppen sin produkter på deres nettside

LG Agenturforretning AS ble etablert i 1989, med senere navneendring til LG Quick-Lager AS. De server proffmarkedet over hele landet med alt av dører, vinduer og tilbehør.

Les mer om LG Quick-Lager sin produkter på deres nettside

Lyssand Treindustri AS er en bedrift som produserer vinduer og dører under merkenavnet Lyssand. Alle produksjonsprosesser er underlagt en kvalitetskontroll som sikrer et sluttprodukt av ypperste standard. For deg som kunde er dette en garanti for at vinduet/døren har de rette mål og den kvalitet som kreves for å fungere perfekt sommer som vinter – år ut og år inn.

Les mer om Lyssand sin produkter på deres nettside

Løken Trevare sin visjon er å være en ledende leverandør av energibesparende vinduer og dører til det norske markedet. De har hatt en jevn vekst siden starten av 1988 og har de siste årene gjennomført en betydelig utvidelse av produksjonsarealet og modernisering av maskinparken. Løken Trevares lange erfaring fra bransjen skal bidra til å sikre deres kunders krav til kvalitet.

Les mer om Løken Trevare sin produkter på deres nettside

Natre Vinduer AS består av fire fabrikker fra Gjøvik i sør til Meråker i nord som alle produserer vinduer og dører

Deres fabrikker produserer toppsving, sidesving, fastkarm, balkongdører og heve-/skyvedører.

Natre har 240 ansatte og omsetter for rundt 400 mill. Natre er eid av danske VKR Holding med 15000 ansatte og virksomheter i mer enn 40 land. Vi legger stor vekt på kvalitet, design, service og praktiske løsninger. Alle medarbeidere setter sin ære i å yte våre kunder den beste service enten det gjelder forespørsler, leveringer eller eventuelle reklamasjoner.

Femti års erfaring har gjort Natre til en ledende aktør i det norske markedet.

Natre fabrikkene ligger her: Gjøvik, Manger, Meråker, Vatne. Våre salgskontor er her: Gjøvik, Manger, Meråker, Nanset, og Skjeberg

Les mer om Natre sin produkter på deres nettside

snekker'n hamar

Ekte fagfolk i butikken

Snekker’n Hamars verdier jobber vi for hver dag – vi skal være best på fagkunnskap, kvalitet og service!

Vår butikk på Hamar har som mål å drive en faghandel med førstehånds produktkunnskap.

Våre leverandører er solid forankret i lokal byggeskikk og har spesialisert seg på å forene tradisjonelt håndverk med moderne produksjonsmetoder.

Snekker’n Hamar ønsker å være assosiert som en forretning, der vi innehar en kompetanse og et servicenivå du ikke finner hos de store byggevarekjedene.